Hallo, welkom op mijn blog. Hier kun je zien wat ik zoal maak met mijn hobby's: Scrapbooking, Art Journaling, Stempelen, Kaarten maken, Mixed Media, etc, etc. Kijk rond, klik op foto's en laat gerust een berichtje achter. Ik lees ze graag!

maandag 5 januari 2015

Simple pleasures.

Allereerst, een heel gelukkig nieuwjaar!

Karen vroeg mij of ik guest designer wilde zijn voor de maand Januari bij Lasting Memories Layout Challenges blog. Natuurlijk wilde ik dat! Ik was vereerd zelfs!
Het thema van de hele maand is "life's moments". De eerste challenge is: Life's simple pleasures. Dit is die van mij. Nou ja, niet die van mij. Ha,ha, maar van mijn vriend Jack genietend van zijn peuk, en van de muziek tijdens de lange wandeling in Park Quell.
Ga hier naar het blog als je ook mee doen. Je kunt de hele maand inzenden en er is zelfs een $20 gift certificate te winnen. Ook is er op dit moment een blog hop gaande om het nieuwe DT voor te stellen.

Behalve de pijlen stempel en het potlood, komen alle materialen van De Scrapheap. Die heeft sinds kort een vernieuwde website! Mooi!!!

Bedankt voor het kijken!!!!!!!!!!!!!!

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je gast DT schap, Maja. En wat een gave lo heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf dat je gast-designer bent! En gelijk een goede start; mooie foto's en lekker grungy! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Maja! En hoewel dit werk een 'scrapbookformaat-layout' is, de stijl is weer typisch helemaal JOU!!! Zooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Maja! So glad to have you join us for the month as we absolutely love your work! Fabulous layout and thanks again for joining us for Jan at Lasting Memories!

  BeantwoordenVerwijderen