Hallo, welkom op mijn blog. Hier kun je zien wat ik zoal maak met mijn hobby's: Scrapbooking, Art Journaling, Stempelen, Kaarten maken, Mixed Media, etc, etc. Kijk rond, klik op foto's en laat gerust een berichtje achter. Ik lees ze graag!

woensdag 15 oktober 2014

Dutch Dares # 87

Ik had met de juli sketch van Dutch Dares, het gastdesignerschap gewonnen voor de maand oktober. Bovenstaande layout is mijn uitwerking van de sketch voor deze maand. Wel een heftige explosie van kleuren deze keer. Maar dat vond ik wel bij de foto's passen.
De achtergrond is gemaakt met gesso, Dylusions spray inkt, embossingpasta en zwarte verf. Alle materialen komen van De Scrapheap. Behalve de sterren, die zijn van de Xenos en de gele doodskop, die zat aan een label van een spijkerbroek! Lol!!!

De sketch kun je hier vinden. Als je je layout inzend maak je kans op een leuke RAK of gastdesignerschap. Ga dus snel kijken en doe gezellig mee!!!

Bedankt weer voor het kijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xoxo.

2 opmerkingen:

  1. DAt ziet er weer lekker fleurig uit Maja, een beetje druk voor mij maar ik vind het altijd zo knap wat jij er van makt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Idd heel veelkleurig! Lekker vrolijk! Enne koop jij een broek met een doodskop-label? Spooky :) Fijn weekend alvast, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen