Hallo, welkom op mijn blog. Hier kun je zien wat ik zoal maak met mijn hobby's: Scrapbooking, Art Journaling, Stempelen, Kaarten maken, Mixed Media, etc, etc. Kijk rond, klik op foto's en laat gerust een berichtje achter. Ik lees ze graag!

maandag 2 maart 2015

Documented Life Project week 3.

January Theme
The blank page and how to face it.
January 17
Art challenge: The Color Wheel.
Journal prompt: "i found i could say things with color and shapes that i couldn't say any other way...
Georgia O'Keeffe
Mijn week 3 van Documented Life Project! Heerlijk drukke en kleurige pagina geworden, met verf, inkt, gesso, tape, boekpapier en stempels! De zon en de bla bla stempel zijn van Stampotique. Met deze pagina doe ik dan ook mee met Stampotique Designers Challenge #184: Bring me sunshine. Stampotique stempels zijn in Nederland onder andere koop bij De Scrapheap.
Vragen degene die mijn blog volgen zich natuurlijk af, waar is week twee dan???/? Ja, die is nog niet helemaal klaar. De challenge van week twee is: gesso. Leuk!!!, want ik wil al heel lang een fototransfer proberen met gesso. Ik heb alleen geen printer! En daardoor duurde het wat langer voor ik kon beginnen. Uiteindelijk gelukt! Hier boven alvast een sneak peek van week 2.

Bedankt weer voor het kijken!!!!!!!!!!!!!
Xoxo.

2 opmerkingen:

  1. Fabulous pages! Thanks for joining in with my challenge at Stampotique this week.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk pagina Maja!!! Echte eye candy. Leuk om weer wat van je te zien. Bedankt voor het meedoen met de SDC!! XOXO

    BeantwoordenVerwijderen