Hallo, welkom op mijn blog. Hier kun je zien wat ik zoal maak met mijn hobby's: Scrapbooking, Art Journaling, Stempelen, Kaarten maken, Mixed Media, etc, etc. Kijk rond, klik op foto's en laat gerust een berichtje achter. Ik lees ze graag!

woensdag 2 december 2015

Klein Geluk.

Goedemorgen! Vandaag gaat er weer een nieuwe Dare van start bij Dutch Dares! Deze maand gehost door Petra. Zij bedacht de opdracht "Klein Geluk". Een hele mooie toch? Geluk zit in de kleine dingen! De zon die schijnt, een mooi liedje op de radio, een kus, de hond die gek doet, een leuke vondst op de rommelmarkt. Je denkt er niet zo bij na, maar het zijn juist die kleine dingen die je gelukkig maken!!!

Mijn bijdrage is dit keer een label! Scherven brengen geluk!!! Vandaar de boerenbond scherf.
Ook het stukje lint met de letters H. D. is een klein geluk. Het lint werd vroeger in kleding genaaid en is van mijn opa geweest. Lang geleden heb ik het eens van mijn oma gekregen. Tijdens het opruimen kwam ik het weer tegen en ja........... toen kwamen er weer allerlei mooie herinneringen naar boven!!! Het lint moest natuurlijk op het label!

Ik heb het label eerst beplakt met restjes boek, rekening en muziekpapier. hier overheen gesso en Finnabair cracklepasta wit. Dit weer bewerkt met distressinkt (vintage photo, frayed burlap en walnut stain) en water. Daar op gestempeld (Stampers Anonymous en Stampotique). Dan washi tape, doily, reepjes stof, stukje muziekpapier, pareltjes, de titel met letterstickertjes, stans, ook bewerkt met cracle pasta, brads en een uil (Xenos). Huis tuin en keukentouw door het gaatje dat Jack voor mij in de scherf heeft geboord! Dit weer door een eyelet geknoopt. Nog wat zwarte verf spetters, de boel omlijnd met een zwarte pen en klaar!!!

We hopen deze maand op veel deelnemers. Er valt ook nog een leuke RAK te winnen!
Bedankt voor het kijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xoxo.

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke en originele label, Maja!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om te ontdekken wat je op dit label allemaal gebruikt hebt!
  En laat ik nu net aan het genieten zijn van het feit dat ik een lastige klus geklaard had... en van het zonnetje dat vandaag weer lekker schijnt... Oh ja, moet zo naar buiten om wat water uit de vijver te halen, maar dat is in het zonnetje dan ook weer lekker... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Maja,
  wat origineel zeg! Alles heeft een betekenis en dat vind ik prachtig, symboliek in een kaart/label/creatie.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig Maja, die kleine persoonlijke dingetjes op een tag. Geluk zit 'm inderdaad vaak in de kleine dingetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha wat heb je dit leuk bedacht. ze brengen zeker geluk .
  fijne avond
  doegggg

  BeantwoordenVerwijderen