Hallo, welkom op mijn blog. Hier kun je zien wat ik zoal maak met mijn hobby's: Scrapbooking, Art Journaling, Stempelen, Kaarten maken, Mixed Media, etc, etc. Kijk rond, klik op foto's en laat gerust een berichtje achter. Ik lees ze graag!

woensdag 17 februari 2016

Miniboekje.

Vandaag sinds lange tijd weer eens een minialbum! Ik was er in Januari al mee begonnen, maar door de griep niet afgemaakt. Het boekje is gevouwen met de z.g.n. crownbinding.  ER WORDT DUS NIETS GEPLAKT!!! Deze techniek zag ik hier op Willy's blog! Zo leuk! Dat wilde ik ook eens proberen!!! Hier onder het resultaat! 
Van boven af is de binding (vouwwerk) van wit cardstock goed te zien.
De voor en achterkant van het gevouwen deel is afgewerkt met washi tape, een paar gestanste wolken, houten blad en titel van Creative embellishment bewerkt met Finnabair crackle paste.
 Binnenin heb ik er voor gekozen om het eenvoudig te houden! Met links een foto.
 Rechts een Project Life kaartje.
 Afgewerkt met washi tape, houten embelishments en wat doodles en krabbels.
Hier en daar een sticker uit dezelfde lijn als het papier (Simple Stories / Snow Fun). Tevens is het gehele boekje bespetterd met goud pigmentpoeder aangelengt met water.
En wordt het dicht gehouden door een klein houten knijpertje.
Ik heb de bladzijdes die tegen elkaar zitten aan de boven en onderkant dicht geplakt, zodat er pockets ontstaan. Hier bewaar ik de overige foto's van die dag in. ( ik ben vergeten om daar een foto van te maken) Je kunt ze natuurlijk ook als bladzijde gebruiken!

Alle spullen komen van De Scrapheap! Behalve een paar van de houten embellishments, deze zijn van de Xenos.
Ik zend dit boekje in naar: The Crafter's Cafe Challenge Blog #143 Love is in the Air.

Bedankt voor het kijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xoxo.

8 opmerkingen:

 1. Hoi Maja, wat ziet dit er leuk uit! Mooie en handige techniek lijkt me. Ik ga binnenkort ook et een mini album beginnen. Ben heel benieuwd want et is ene uitdaging die iemand me stuurde! Spannend!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig winters boekje Maja, zóóó leuk en natuurlijk vind ik het niet erg dat je een techniek van ´mij´ hebt gebruikt, het is toch juist leuk om elkaar te inspireren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk winters boekje; mooi die frisse elementen. Lijkt me een leuke techniek (had 'm al voor veel later opgeslagen...). En idd heerlijk om elkaar te inspireren! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supergaaf, mooie techniek!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is de mooi en prachtig jouw Mini Book !!..Ik vind de papier keuze goed gedaan...bij jouw foto's... Fijn weekend voor jou....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Very clever technique and this makes for a really great album to hold those fabulous photos! I am your latest follower,and I believe you just added me! Welcome! Hugs! Sara Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw, wat een superleuk minialbum is dat zeg, ben heel benieuwd hoe hij nu in elkaar gevouwen is, dus zal nog even verder spieken op je blog,
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen