Hallo, welkom op mijn blog. Hier kun je zien wat ik zoal maak met mijn hobby's: Scrapbooking, Art Journaling, Stempelen, Kaarten maken, Mixed Media, etc, etc. Kijk rond, klik op foto's en laat gerust een berichtje achter. Ik lees ze graag!

donderdag 7 april 2016

Meer zentangle.

Ik ben er weer! We zijn heerlijk vijf dagen naar Rome zijn geweest! Hartstikke leuk was het, lekker warm en veel gezien (zelfs de paus)!!! Hier regent het vandaag, dus mooi weer om een blogpost te maken!
Donderdagmiddag / miniworkshops zentangle gegeven door Helma bij De Scrapheap. Als eerste mijn hand! Deze eerst met potlood omlijnd en dan helemaal ingetekend met verschillende patronen! Lijkt heel ingewikkeld maar viel nog reuze mee! Leuk om te doen ook!
De tweede. Deze techniek heet zenspirations en is met kleur. Het idee er achter is dat je je zorgen en stress ophangt aan de bovenste lijnen, zodat je weer zen wordt!

Ik zag dat ik er weer een volger bij heb! Welkom Sid!!!

Bedankt voor het kijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 opmerkingen:

  1. Mooi gedaan, Marja. En wat een leuk eindresultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige workshop, prachtige tangles heb je gemaakt. Vind vooral de onderste erg gaaf!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een hoop werk! Enne mooi idee die 2e! Wat heerlijk om er even tussenuit te gaan. Heb al effe geen kans gehad een blogrondje te maken... Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen