Hallo, welkom op mijn blog. Hier kun je zien wat ik zoal maak met mijn hobby's: Scrapbooking, Art Journaling, Stempelen, Kaarten maken, Mixed Media, etc, etc. Kijk rond, klik op foto's en laat gerust een berichtje achter. Ik lees ze graag!

dinsdag 23 augustus 2016

Update.

Goedemorgen! Vandaag alleen een update van wat Scrapheap werkjes, want verder is er de laatste tijd niet veel gebeurd hier op scrapgebied. Weinig inspiratie en van alles te doen met vriend, familie, in huis, de tuin en onze beestenboel!
Als eerste een miniboekje. Dit was een workshop van Astrid Stulemijer (AssiCrafts)


Gemaakt met verschillende templates, Dylusions sprays en stempels. Het was een hartstikke leuke, gezellige en vooral messy!!! workshop. Op mijn Instagram kun je enkele foto's vinden van de workshop en hoe we er uit zien! Very messy!!! Ha,ha.
Dan deze kaart, gemaakt met Gelatos! Workshopje gegeven door Riet van Zundert (harikini). 27 augustus geeft ze weer een leuke workshop. Hier vind je de details.
Als laatste dit kaartje. Miniworkshop spiegelen, gegeven door Gerrina. Zij heeft bij De Scrapheap meerdere stempeltechniek workshops gegeven. Erg leuk en leerzaam! Het raam is getekend en ingekleurd met gesso. De stempel (Carabelle Studio) is ingekleurd met distress inkt (Ranger).

Dit was het weer. Ik hoop dat ik snel wat inspiratie krijg en weer wat nieuws kan laten zien!!!
Bedankt voor het kijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xoxo.

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke projecten, Maja. Ziet er allemaal erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo wat een vrolijke kleuren allemaal en de technieken, die je toepast: mooi! Ook je kaartje is erg leuk met dat spiegelen. Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk messy, maar vooral uitbundig gekleurd boekje!
  Meer in jou stijl dan alleen technieken?, maar die gebruik je misschien toch weer ergens bij... Blijf jou spiegelkaart supermooi vinden! Geniet (voorzichtig) van het warme weer!

  BeantwoordenVerwijderen