Hallo, welkom op mijn blog. Hier kun je zien wat ik zoal maak met mijn hobby's: Scrapbooking, Art Journaling, Stempelen, Kaarten maken, Mixed Media, etc, etc. Kijk rond, klik op foto's en laat gerust een berichtje achter. Ik lees ze graag!

maandag 7 november 2016

2 labels.

Goedemorgen. Vandaag 2 mixed media labels, die ik gemaakt heb om de distress crayons van Tim Holtz uit te proberen.


Eerst een collage met boekpapier, dan nog een fototransfer, gesso, krabbels met witte en zwarte pen en als laatste zijn ze allebei nog gesealed met een gladde laag, De eerste met clear embossing, de tweede met clear crackle paste van Finnabair. (Niet persé nodig bij de crayons van Tim, als ze droog zijn geven ze niet meer af), maar het is weer eens wat anders! Ze zijn nu lekker stevig en ook b.v als boekenlegger te gebruiken.
Het eerste label zend ik in naar: Try it n Tuesday: Handmade by you.


Dit tweede label zend ik in naar; A vintage journey: November Challenge - Cracking Up!

Op mijn Instagram kun je nog meer labels zien die ik met de distress crayons gemaakt heb. Vorige week dinsdag en woensdag was dat de Make and Take van De Scrapheap op de Kreadoe! Ik had het heel druk en de mensen vonden het (gelukkig) erg leuk!

Ook staan er nog wat foto's op van de PaperPassion beurs in Tilburg, donderdag 27 oktober. Ik had me daar op voorhand al ingeschreven voor een paar workshops. Kalligrafie Met Marjet, stempels maken met Dapper (allebei superleuk), en nog een handlettering workshop, maar die viel vreselijk tegen. Op de beurs zelf nog de workshop Water & Paper van Marieke blokland gevolgd, die vanaf 18 nov online verder gaat! Van dit alles krijg je hier natuurlijk meer te zien!

Ook doe ik mee met Nanojoumo, een lijst als aanmoediging om iedere dag in november in je journal te werken. Op mijn instagram is er al iets van te zien. Komende week hier op mijn blog, als de pagina's af zijn.

Dan wil ik nog even kwijt dat mijn vorige kaartje bij Stampotique in de top 3 zat, Bij Try it on Tuesdat bij de top 5 en bij The Mixed Media Monthly Challenge de $30 gift certificate heeft gewonnen! Yeah!!!

Bedankt weer voor het kijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xoxo.

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke labels, Maja. Vooral de eerste vind ik erg gaaf.
  Zelf gebruik ik ook vaak een label als boekenlegger!
  En gefeliciteerd met je topkaartjes en je winnende kaart. Leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love both tags! They are super artsy!
  Thank you for joining us at Try It On Tuesday with them!
  oxo Susi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great take on our theme Maja! Love the design! Thanks for sharing them with us at TioT this time.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwww gaaf dit, ik ben dol op je rommelige handschrift!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een kunstwerkjes zeg! Prachtige labels zijn het. Leuk dat je zoveel verschillende dingen gebruikt en probeert! Leuk al die waardering!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave kleuren en zo mooi hoe je oog geleid word op de 1e door de blokjes! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lovely layers of colours adding lovely depth to,your design and I love your touch of crackle, thanks so much for joining in A Vintage Journey Challenge. Tracy x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I love both your grungy tags - amazing layers of colour and texture with that fabulous crackle. Thanks for joining us on A Vintage Journey.
  Alison x

  BeantwoordenVerwijderen