Hallo, welkom op mijn blog. Hier kun je zien wat ik zoal maak met mijn hobby's: Scrapbooking, Art Journaling, Stempelen, Kaarten maken, Mixed Media, etc, etc. Kijk rond, klik op foto's en laat gerust een berichtje achter. Ik lees ze graag!

maandag 2 januari 2017

De beste wensen voor 2017!

Goedemorgen!!!!!!!!!!!
Allereerst wil ik iedereen alle gezondheid, liefde, geluk, vrede en voorspoed voor 2017 toe wensen! En natuurlijk een super creatief jaar voor de Crea Bea's onder ons!


 Nr #112 - U2 - Where The Streets Have No Name.

Creatief (of vindingrijk) is de techniek op bovenstaande pagina die Gerrina afgelopen donderdag kwam geven bij De Scrapheap zeker! Stempelen met de elegant writer! Hartstikke leuk vond ik het!!! Wel heb ik een iets andere draai aan de techniek gegeven, (niet te netjes en meer water) zodat het meer bij mij pastte! De prachtige stempel van een boven aanzicht van een stad is van Gerrina. Later nog verfspetters, doodles en tekst toegevoegd! En ingestuurd naar Marit's Top 2000blogparty! Yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nr #56 - Otis Redding - (Sittin' On) The Dock Of The Bay.

Ook deze pagina was voor de Top 2000 Blogparty! Een collage van boekpapier, muziekpapier en papier uit een tijdschrift. Gesso, krabbels met potlood en witte Uni Posca-pen. De titel geschreven met zwarte Identi-pen.

De party was wederom een succes! Er zijn waren heel veel mooie inzendingen! Een aanrader om even te gaan kijken!!! (zowiezo is Marit's blog een aanrader)

Verder wil ik mijn volgers en iedereen die mijn blog afgelopen jaar heeft bezocht, bedanken voor het kijken en voor de lieve, leuke, inspirerende en stimulerende  berichtjes die jullie achtergelaten hebben Ik lees ze graag! Dank jullie wel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xoxo.

2 opmerkingen:

 1. Sjonge, dat is echt super zeg! Ik doe je dit in geen velden of wegen na!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om te lezen dat ook jij helemaal enthousiast werd van het "spelen"met een pennetje en water :)! Ik vind het altijd zo leuk te zien hoe ieder met een techniek in haar eigen stijl aan de gang gaat! Jou page is super geworden; die laatste dingen was alles wat het nodig had!
  Gelukkig Nieuwjaar! Voor 2017 een mooi, kleurrijk en creatief jaar gewenst! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen