Hallo, welkom op mijn blog. Hier kun je zien wat ik zoal maak met mijn hobby's: Scrapbooking, Art Journaling, Stempelen, Kaarten maken, Mixed Media, etc, etc. Kijk rond, klik op foto's en laat gerust een berichtje achter. Ik lees ze graag!

vrijdag 4 augustus 2017

Mixed Media Play-Date #6

 Goedemorgen! Vorige week was al weer de zesde Mixed Media Play-Date bij De Scrapheap, en het was mijn beurt om die te geven. Mijn idee was om stempels te gaan gutsen! Had het zelf al een paar keer gedaan en vond het erg leuk om te doen! Eén voor de achtergrond, één naamstempel en één stempel van een foto van jezelf! Hoe cool is dat!
 Deze bladzijde was mijn voorbeeld voor die dag. 

Zo als je ziet ben ik begonnen met een simpele stempel te gutsen voor de achtergrond. Makkelijk beginnen om te oefenen voor het grote werk! Deze gestempeld met meerdere kleuren Dylusionsinkt  op een ondergrond van gesso. Daarna mijn naam gegutst! Wat meer gepriegel, maar je kunt varieëren met verschillende lettertypes. Toen het grote werk! Een stempel gutsen van mijn foto!!! Dat ging makkelijker dan ik had verwacht! Ik heb hem hier gestempeld op boekpapier. Dan de pagina verder afgewerkt met een lijst van mijn favoriete spullen die ik voor het art journallen gebruik. Deze spullen zijn er ook allemaal op verwerkt.

Deze pagina zend ik tevens in naar:
The Artistic Stamper: August Challenge - Anything Goes.
Craft Stamper Magazine; Take It Make It Challenge: August - Anything Goes Stamping Challenge.
The Mixed Media Monthly Challenge: #39 Inspiration Photo.
I was inspired by the many colors of the flowers.


Mijn testpagina! Je kent het wel, een vel die je tussen je bladzijdes stopt tegen het lekken. En waar je je verf, gesso, inkt en dergelijke aan afveegt, of je stempel op uitprobeerd. Ik heb er dit van gemaakt en in mijn journal geplakt.
De foto voor mijn stempel! Wat denk je? Lijkt ie???

Ondanks de vakantietijd, hadden er toch nog 9 dames ingeschreven, en was het een zeer geslaagde, leuke en gezellige dag! We hebben heel wat afgelachen. Het werd af en toe zelfs hillarisch toen de dames een stempelafdruk van hun portret gingen maken! Op de facebookpagina van De Scrapheapcommunity kun je het werk van een aantal van hen bewonderen.


Dit is mijn stempel.  Helemaal blij er mee!

Bedankt voor het kijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xoxo.

9 opmerkingen:

 1. Fantastic pages and your handcarved stamps are great!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great pages ... beautiful the self-made stamps, this face is wonderful!
  Happy weekend
  Elke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A colourful interpretation of this months theme. Fabulous stamp carving. Thank you for taking part in this months Mixed Media Monthly Challenge. Clare DT

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fabulous! Thanks for playing along at Craft Stamper Take It, Make It :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love that you made your own stamp how Fantastic. Thanks for playing along at Mixed media monthly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. A Fabulous creation. THank you for joining in The Artistic Stamper Creative Challenge :)

  BeantwoordenVerwijderen