Hallo, welkom op mijn blog. Hier kun je zien wat ik zoal maak met mijn hobby's: Scrapbooking, Art Journaling, Stempelen, Kaarten maken, Mixed Media, etc, etc. Kijk rond, klik op foto's en laat gerust een berichtje achter. Ik lees ze graag!

woensdag 4 oktober 2017

Quirky Bird.

Goedemorgen! Deze uil is nog iets wat ik vorige maand gedaan heb.
Hij is getekend op een envelop van een wat groter formaat. Van deze enveloppen heb ik ooit eens een journal gemaakt en af en toe pak ik die weer eens op om er iets in te maken!
De uil is een Quirky bird van Tamara Laporte. 
Ik heb geen workshop of zo bij haar gedaan, maar de vogel gewoon nagetekend van een plaatje op Pinterest.
Hij zag er zo leuk ik dat ik eens wilde proberen of ik dat kon!
De vogel is ingekleurd met Dylusionsverf, gesso en een paar aquarelpotloden. Met een witte en zwarte pen mijn eigen "ding"van gemaakt en de tekst er bij geschreven!

Waar ik wel een workshop ga volgen is bij Everything Art. Ik heb me aangemeld bij Wanderlust 2018 die in Januari begint! Ik wilde dit jaar eigenlijk al mee doen maar het kwam er niet van. Dus, meteen ingeschreven toen het werd aangekondigd! Een heel jaar lang artjournaling, mixed media, etc, etc....

Natuurlijk zijn er ook leuke workshops te volgen bij De Scrapheap! Iedere laatste zaterdag van de maand de Mixed Media Playdate, iedere donderdagmiddag zijn er mini workshops, en er zijn regelmatig dagworkshops van leden van het DT en van bekende teachers!
Komende vrijdag ga ik deze workshop volgen van France Papillion! Ik heb er echt zin in! Lijkt het je ook leuk, dan zie ik je misschien daar, of binnenkort bij een van de andere workshops! 
Tot dan!

Bedankt voor het kijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xoxo.

6 opmerkingen:

 1. the owl picture is really an artistic work, gorgeous I am quite enthusiastic about it!!!
  greetings Elke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blijf deze zo heerlijk vrolijk en mooi vinden!
  Ik ben echt heel benieuwd wat je bij Wanderlust allemaal gaat maken!
  Enne zo jammer dat we een paar daagjes weggaan nu de dochter met school op reis gaat :)...geen tijd om bij France mee te doen... Wens jou heel veel plezier, maar dat gaat vast lukken; France is een heerlijk mens... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé Maja, ik had gehoopt je nu eens een keer 'in 't echie' te ontmoeten op de PaperPassion beurs maar je was er niet op zaterdag zeiden ze in de stand van Scrapheap... ik liet dus maar een foldertje voor je achter ;) Je bent nog steeds mooi bezig zie ik... (ik bezoek eigenlijk niet zo vaak meer blogs - maar mis eigenlijk wel de tijd dat iedereen via blogs contact had - da's toch véél leuker dan het snelle, jachtige Facebook...) Enfin, vanuit regenachtig Middelburg wuif ik virtueel naar je, heb een fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super gaaf deze uil. ik zou willen dat ik het kon, zo tekenen . bij mij lijkt het al snel op een raar wezen. haha

  BeantwoordenVerwijderen