Hallo, welkom op mijn blog. Hier kun je zien wat ik zoal maak met mijn hobby's: Scrapbooking, Art Journaling, Stempelen, Kaarten maken, Mixed Media, etc, etc. Kijk rond, klik op foto's en laat gerust een berichtje achter. Ik lees ze graag!

maandag 20 april 2015

Colour

Goedemorgen! Vandaag een kaartje gemaakt voor de Make it, Take it challenge van Craft Stamper. De huidige challenge is: "Take a Technique" met het april thema: Colour!
Nou is kleur helemaal mijn ding, dus ben ik lekker aan de slag gegaan met mijn distressstains, en een stempelset van Kaisercraft die ik al een tijdje had liggen!
Eerst de stempel geplaatst, met daar onder een paar stukjes van mijn favoriete washi-tape. Toen een aantal distressstains gepakt en deze met een flinke tik op het papier gestempeld!!! Dan krijg je deze mooie spetters!
Geweldige techniek hè!!! Zo simpel met groot resultaat! Ik vond ze ook super bij de camera passen. Het lijken net flitslichtjes! Daarna het kaartje afgewerkt met wat krabbels!

Bedankt weer voor het kijken!!!!!!!!!!!!
Xoxo.

6 opmerkingen:

  1. Spetterend kaartje, Maja. Vind 'm leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Kleur zat en mooi die lijnen! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Love those colourful splats! Thanks for joining us at Craft Stamper Take It, Make It!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fab card, love the colour splats and randomness! Thank you for joining us at Craft Stamper this month. Nikki K. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fabulous! Love the bright colour splats. Thank you for joining in with the Craft Stamper challenge ..good luck! Linda xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vrolijke kleurtjes! Zo'n kaartje zou hier mooi staan.

    BeantwoordenVerwijderen